Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου με έξι (06) συνεργάτες/ιδες στο πλαίσιο του έργου Μηχανισμός για τη διακυβέρνηση, παρακολούθηση και υποστήριξη της υλοποίησης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με (6) συνεργάτες/ιδες για την κάλυψη των αναγκών του έργου «Μηχανισμός για τη διακυβέρνηση, παρακολούθηση και υποστήριξη της υλοποίησης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης» που χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) του Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» 2021 – 2027 (κωδικός MIS 6003188).

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» (βάσει του υποδείγματος I. που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας Πρόσκλησης) σύμφωνα με τους όρους της συνημμένης πρόσκλησης. Η «ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» με συνημμένα σε αυτή όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις θέσεις, υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου p4m@pde.gov.gr .

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και την Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Μεταφόρτωση συνημμένων:

Προηγούμενο Το Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ούτε διακόπτεται ούτε περικόπτεται
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας